• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

iPod reparatie

De iPod is de iconische muziekspeler van de afgelopen jaren. Smartphonerepairs is de afgelopen jaren bezig geweest met het repareren van allerlei Apple producten waaronder de iPod,  iPhone en iPad. Onze experts zijn bijzonder bekwaam in het repareren van uw toestel.

In een klein halfuurtje kunt u uw toestel laten repareren terwijl u wacht of bij de vestiging achterlaten en het later ophalen. U bent verzekerd van de beste reparatie door onze gecertificeerde monteurs die enkel gebruik maken van hoge kwaliteit, originele onderdelen.

Smartphonerepairs is daarnaast zeer betaalbaar. No cure, no pay. Als smartphonerepairs uw toestel niet gemaakt kan worden, dan hoeft er niks betaald te worden. Soms komt het wel voor dat een reparatie enkele dagen duurt, dan kan het naar u opgestuurd worden of u kunt wanneer de reparatie klaar is weer langskomen om het toestel op te halen.

Wij garanderen kwaliteit, dus u krijgt een heel jaar garantie op de reparatie. Mocht hetgeen gerepareerd is stukgaan, dan repareren we het gratis voor u.