• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

iPhone glasplaat kapot

Met de nieuwe iPhone heeft de Apple een sterk verbeterde uitvoering op de markt gebracht van de oudere iPhones. De iPhone  beschikt over een touchscreen en dit wordt vaak intensief gebruikt. Doordat het touchscreen vaak wordt gebruikt kan het gebeuren dat het beschadigt raakt. Als er enkele beschadigingen zijn aan je touchscreen kan het gebeuren dat het compleet stopt met functioneren.

Doordat het touchscreen beschadigd is, zal je iPhone niet goed meer reageren of compleet niet meer reageren op de aanraking van je vingertoppen. Het LCD hoeft dat niet kapot te zijn, en het beeld zal dus nog gewoon weergegeven worden. Wanneer u dit kapotte touchscreen wilt laten vervangen zonder dat uw lang moet wachten op de herstelling is Smartphonerepairs het juiste bedrijf om dit te laten maken.  Wanneer het glasplaatje van de iPhone  wordt vervangen wordt er altijd een origineel splinternieuw touchscreen in geplaatst. 
De reparatie is vakkundig, snel en betaalbaar voor iedereen!

Indien je nog andere problemen hebt aan je iPhone  is het ook mogelijk om ons een gratis onderzoek te laten uitvoeren. Onze gecertificeerde reparateurs onderzoeken het toestel op defecten in de werking en na het onderzoek nemen ze contact met je op voor de eventuele reparatiekosten. U bent in geen geval verplicht tot kosten als u niet akkoord gaat na het volledig gratis onderzoek.* U kunt bij Smartphonerepair binnen stappen wanneer u dat het beste uitkomt, makkelijk bereikbaar in Autostad Cardoen. Terwijl u relaxed in een bijgelegen café, rond racet op de kartbaan van Cardoen of gebruik maakt van onze eigen faciliteiten, zorgen wij dat uw toestel klaar is terwijl u wacht!  

*= dit geldt helaas niet voor waterschade onderzoek!