• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

iPhone 4S reparatie

De iPhone 4S is een relatief klein toestel vergeleken met hedendaagse toestellen. Het is een robuust toestel, maar kan heel makkelijk uit de handen vallen en het een en ander stuk gaan. Niet getreurd, u kunt de GSM laten repareren bij een van onze vestigingen en in de meeste gevallen kunt u uw toestel weer na 30 minuten helemaal opgeknapt weer ophalen.

Smartphonerepairs werkt alleen met hoogwaardige onderdelen en ervaren telefoonmonteurs. Dit is zodat u verzekerd bent van de beste reparatie mogelijk en u kunt gerust zijn dat uw toestel zich in goede handen bevindt.

We kunnen reparaties als glasschade binnen 30 minuten al uitvoeren. Het scherm vervangen kunnen we doen terwijl u wacht in een van onze vestigingen. U hoeft dus geen dure verzendkosten met verzekeringen en al dat gedoe te betalen. Daarnaast heeft u op de reparatie een jaar lang garantie wanneer u uw toestel weer krijgt.

Smartphonerepairs heeft jaren ervaring wat betreft reparatie van mobiele apparatuur. Door de ervaring die Smartphonerepairs in die jaren heeft opgedaan kan Smartphonerepairs je helpen met bijna alle reparaties buiten de garantie termijn.

Moeilijkere reparaties duren wat langer en kunnen tot 2 à 3 dagen duren. Reparaties zoals moederbord en bepaalde waterschade reparaties. Het kan voorkomen dat u het toestel dan bij de vestiging moet laten, maar die kunt u nadat het gemaakt is weer ophalen of wordt opgestuurd.