• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

iPhone 4 reparatie

Een iPhone 4 is de oudere broer van de iPhone 4S, zelfde formaat en dus ook wel een glibberig toestel. Het is ook al een tijdje sinds de GSM op de markt is. Als die nu stuk is gegaan, is het niet nodig de GSM gelijk weg te doen.

Mocht het glas- of stootschade betreffen dan kunt u vaak gewoon wachten terwijl uw telefoon gemaakt wordt. Meestal bedraagt dit zo’n 30 minuten en dan is uw GSM weer helemaal in orde! Mocht het zo zijn dat de reparatie niet helemaal vlekkeloos is verlopen dan heeft u alsnog 12 maanden garantie op de reparatie.

Als u de telefoon langs brengt bij een van onze vestigingen, kunt u hem vaak diezelfde dag nog gerepareerd weer meenemen. U kunt in de tussentijd gewoon bij ons wachten tot uw reparatie klaar is. In enkele gevallen duurt het 1 of 2 dagen voor een reparatie, vooral bij de complexere, dan kunt u het na die periode ophalen of wordt het naar u opgestuurd. Echter schermherstellen en zulke reparaties zijn binnen 30 minuten klaar.

Onze experts gebruiken enkel originele onderdelen voor de beste reparatie mogelijk. Door hun expertise, professionaliteit en de hoogwaardige onderdelen weet u zeker dat u de beste reparatie mogelijk krijgt.